Пульмівським школярам нагадали правила безпеки життєдіяльності (ФОТО)

31.01.2018 / Новини

Учням 8-10 класів ЗОШ І-ІІІ ступеня села Пульмо провели профілактичний захід на тему: «Безпека життєдіяльності неповнолітніх». 

Про це йдеться на сторінці Шацького відділення поліції у Facebook.

Захід провела інспекторка ювенальної превенції Людмила Гринь, спільно із головним спеціалістом Шацького районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Андрієм Цвидом.

Школярам нагадали правила безпечної поведінки на річках, озерах та інших водних об’єктах у зимовий час, алгоритм дій, якщо особа провалилася на льоду водойми, надання домедичної допомоги постраждалому, попередження випадків переохолодження та обморожень дітей.

Інспекторка поліції пояснила підліткам про небезпеку використання піротехніки, петард та вибухових предметів, правила поведінки в публічних місцях, поводження з незнайомими людьми та предметами невідомого походження, щодо дотримання правил безпеки дорожнього руху, правил користування громадським транспортом. Також поліцейська розповіла молоді про юридичну відповідальність неповнолітніх.

На прохання дітей фахівці повідомили про умови навчання у вищих навчальних закладах Міністерства внутрішніх справ, котрі здійснюють підготовку поліцейських та спеціалістів Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Наприкінці зустрічі Людмила Гринь продемонструвала неповнолітнім спеціальні засоби поліції, які використовують в своїй роботі поліцейські та розповіла про порядок їх застосування, радіостанції, учні мали змогу потримати в руках та розібрати учбову зброю, а саме пістолет Макарова та автомат Калашникова.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*