Правоохоронці завершили обшуки на МАПП “Ягодин”

28.04.2017 / Новини

У п’ятницю, 28-го квітня, на міжнародному автомобільному пункті пропуску “Ягодин” працівники правоохоронних органів здійснювали обшуки.

На підставі ухвали суду обшуки розпочали проводити у післяобідню пору співробітники Управління захисту економіки у Волинській області, прокуратури Волинської області, а також внутрішньої безпепеки управління ДФС у Волинській області.

Зокрема, поліцейські Департаменту захисту економіки заблокували службові приміщення митниці. Під час проведення слідчих дій в’їзд та виїз з режимного об’єкта був тимчасово обмеженим.

Здійснювали огляд робочих місць кожного працівника митниці. Особливих знахідок не виявили.

Через кількагодинний обшук водії, що проходили митний контроль, почали дещо дратуватись через затримку. Загалом все пройшло спокійно й без інцидентів.

4 Коментарів Правоохоронці завершили обшуки на МАПП “Ягодин”

  1. Це не те слово, що “дратуватися”. Ще донині ніхто нормально не працює. Їдемо додому з 4 год дня і ще навіть польської не пройшли.

  2. ЦЕ ВСЕ ВІДМАЗКА-ТІПА НА ПУБЛІКУ..ВСІ ПРАЦЮЮТЬ-ВСЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ…\НОРМАЛЬНО ПРОПЛАТИЛИ-ВСІ В ТЄМІ-КОЛИ ЇДЕ ПРОВІРКА-ВСІ ПІДГОТОВЛЕНІ-НАХ.ТАКА ПОКАЗУХА.ВСІ ВСЕ ЗНАЮТЬ.БЛЯ ВИ ВЖЕ ДОСТАЛИ–ДАЙТЕ МЕНІ КСІЛИ-Я ВСІХ-ВСІХ МАЙЖЕ ПОМІНЯЮ НА ЯГОДИНІ—ТАМ АБЗАЦ-ЩО РОБИТЬСЯ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*