Працівники Шацького нацпарку влаштували екологічне свято для дітвори (ФОТО)

08.06.2018 / Новини

5- червня відзначався Всесвітній день навколишнього середовища, який проводиться з метою поглиблення суспільного усвідомлення необхідності зберігати і покращувати довкілля.

Працівники наукового відділу Шацького НПП разом з дитячим табором “Ровесник”» Світязької загальноосвітньої школи провели святкову зустріч екологічного спрямування.

Про це інформують у прес-службі нацпарку у Facebook.

Діти охоче ділилися прикладами бережного ставлення до природи, розповідали, як рятували мальків риб та птахів, збирали сміття, насаджували кущі та дерева, брали активну участь в екологічних заходах та акціях.

Були різні ситуації, коли дітям доводилось присоромити дорослих відпочивальників, які насмітили на березі озера. Не обійшлось й без негативних визнань, про те, як самі викидали сміття, але усвідомивши свою неправоту, майбутні екологи, обіцяли в подальшому ніколи не смітити, а навпаки охороняти природу.

За небайдужість до захисту навколишнього середовища, найбільш активні учні отримали від працівників Парку книжки, буклети та інші цікаві призи екологічного спрямування. Вчителі нагородили дітей смачною випічкою та цукерками.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*