Працівникам Шацької райлікарні розповіли про нові можливості центру зайнятості (ФОТО)

13.03.2019 / Новини

Директорка Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Мирослава Терета та фахівець з рекрутингу Лідія Шеметило зустрилися з керівництвом та працівниками ФАПів КПН “Шацька районна лікарня Шацької районної ради”.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Шацького ВОЦЗ.

Керівник районної служби зайнятості Мирослава Терета ознайомила присутніх із законодавчими аспектами щодо регулювання звільнення працівників та процесом розірвання трудового договору з вивільнюваними працівниками, розповіла про послуги служби зайнятості, в тому числі про можливості підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за сприянням служби зайнятості, започаткування власної справи.

Учасники заходу дізналися про порядок обліку та реєстрації в службі зайнятості, умови надання статусу безробітного, тривалість та розміри виплати допомоги по безробіттю, соціальні послуги безробітним в процесі пошуку і підбору роботи.

Фахівець з рекрутингу Лідія Шеметило ознайомила вивільнюваних працівників з пропозиціями роботи у Шацькому району та Волинській області.

Також запропонувала учасникам заходу скористатись новою сервісною послугою служби зайнятості – рекрутинг. Презентувавши дану послугу для присутніх осіб, фахівець підкреслила, що цей інструмент дає можливість вивести процес підбору персоналу та пошуку роботи на більш ефективний рівень.

Працівники фельдшерсько-акушерських пунктів Шацького району одержали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Читайте також:

1 Коментар Працівникам Шацької райлікарні розповіли про нові можливості центру зайнятості (ФОТО)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*