Польські прикордонники побили українську сім’ю (ВІДЕО)

17.04.2017 / Новини

У п’ятницю, 14-го квітня, на польському переході «Медика» стався інцидент за участю українців та польських прикордонників.

Про це повідомляють у спільноті «Мостиський контрабандист».

Зокрема, очевидці описують інцидент так: «Люди відстояли близько 8 годин в черзі, рухаючись в сторону України. Після чергового запуску батько побіг поруч в супермаркет «Бєдронка». А у цей час поляки почали запускати машини. Син водія на вигляд 16-18 років сидів на пасажирському сидінні і чекав на повернення батька. До нього підійшли польські прикордонники, які наказали пересісти за кермо і без батька їхати в сторону України.

Після відмови вони відкрили автомобіль і почали витягати силоміць хлопця, поваливши його на дорогу, пробували надіти йому наручники, при тому навмисно намагалися зламати йому руку, що обурило навколо усіх людей. Батько, який повертався з супермаркету, як кожен нормальний чоловік, повідштовхував від сина прикордонників, захищаючи його.

У сутичці постраждала старша жінка, яка їхала з ними і намагалась захистити хлопця. На захист сім’ї прийшли десятки людей з черги, які не дали закувати сім’ю, але прикордонник гарантував арешт при в’їзді на кордон. Люди пробували викликати поліцію, але та чуючи, що інцидент з прикордонниками, відмовлялися від виїзду. Коли з стоянки поляки почали дзвонити і українці з грецьким і німецьким громадянством, тільки тоді відреагували. Люди просили для старшої жінки, яка постраждала, викликати медичну допомогу, у чому прикордонники відмовили і почали інтенсивний запуск машин в сторону кордону, щоб позбутися свідків».

Водночас офіційно поки інцидент не коментують ні українські, ні польські служби.

Читайте також:

1 Коментар Польські прикордонники побили українську сім’ю (ВІДЕО)

  1. Польські прикордонники просто хами!!
    Я їхала з 2 дітьми з Англії до України 5 го серпня . 24 ри години в дорозі, стомилася, і не побачила що стою в не тій черзі. До мене одразу підскочив поляк і почав кричати на польській. Я відповіла на англійській що дуже погано розумію польську. Він усе зрозумів, але сказав що принципово не розмовлятиме англійською. Тоді він почав до мене на російській. І потім знову все на польській. Він так розкричався, що налякав моїх дітей і ті почали плакати. Що він не міг спокійно сказати що не в тій черзі стою???? Не хотів мене слухати ( “мені це все одно”- тільки повторював), заплатила я йому 300 злотих, як він сказав. Що це не можна було спокійно все зробити? Бути людиною а не бидлом??? Куди на них скаржитись, бо вже обнагліли вони!!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*