Польська митниця “замазана” в контрабанді не менше, ніж українська, – журналіст

22.09.2017 / Новини

Журналіст Євген Плінський розповів, що у пункті пропуску “Ягодин” з польської сторони, митник збирає з наших контрабандистів гроші за безпроблемне провезення сигарет.

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

“Цим постом я кину камінь в сторону польської митниці, яка бере хабарі за пропуск контрабандних партій сигарет з України в Польщу. Хто не платить – отримує проблеми”, – пише Плінський.

Судячи з фрагмента листування, сьогодні у пункті пропуску “Ягодин” з польської сторони стоїть митник, який збирає з український контрабандистів гроші за безпроблемне провезення цигарок.

“Так що польська митниця “замазана” в контрабанді не менш нашої”, – йдеться у дописі.

Читайте також:

15 Коментарів Польська митниця “замазана” в контрабанді не менше, ніж українська, – журналіст

  1. Цей кінь не там копає, треба копати там де мільйони, мільярди деребанять, а це перелякане на замовлення СБУ викладається, люди тут виживають як можуть, а воно про якісь взятки говорить, тьфу на тебе “журналістік”

  2. Це, гра двох, чистої води підстава, що небудь писанка пише…Аліна та Євген зговорилися, вони колеги!

  3. Ти журналюга ліпше напиши де наші заводи і фабрики що люди без роботи лишилися. Чи держава за них крепко дбає за що вони живуть?

    • Згідна!!! Як би було тут добре то на митниці ні черг ні стільки робочих місць не було. Порожньо було б і Європи не потрібно було б- бо всі знали, що тут потрібні…

  4. Польща – це дуже глибока тема, про яку можна багато говорити, є свої плюси і мінуси. Таким курицям як Аліна треба гуси пасти,а не в Польщу їздити. Журналісту щоб щось подібне писати спочатку треба добре розібратись, а не копіювати дитячі забавки у вайбері

  5. Цей кордон треба було давно вже зняти-хай би люди вільно пересувались -від цього не програвби ніхто-але ж вкраіінці не хочуть займатися політикою в своіій державі-то є заложниками чужоіі ворожоіі юдейськоіі політики……

  6. На заборі також пишуть!!!!
    Де факти, фото- відео фіксація ,що хтось комусь щось давав, -докази???? То б всі б сказали ну дааааа, а так що не будь .

  7. Евгений вам не хрен делать?В який ви огород камінь жбурляєте?Це зовсім чужа країна,Вам хочеться в чужому дєрмі колупатись?Полякі самі розберуться.І це якась підстава і брєд.У себе під носом спочатку розгреби,у себе слабо?У нас думаю хватає і побільше чим в інших країнах.У нас хватає корупціонерів,от з них і почни.Можна подумати ти святий і без гріхів.Почни зверху,риба як кажуть гниє з голови.З призедента,з депутатів,і так поступово до низу.міністрів і так далі до дрібніших.А ви вже за поляків беретесь в себе наведіть і розгребіть дєрьмо.Для чого підставляти і обурювати простий народ.Який не від хорошого життя туди їздить на чужину.Їздять щоб заробити на кусок хліба ,бо в нас ніде.Люди залишились на грані виживання.Полякі і так ставляться для українців неадекватно,без поваги .Вам солодко живеться в києві ,от з київських олігархів і почніть.чи Слабо?!Козел гребаний.

    • P/S:думаю ти побоїшся у нас щось колупати,бо тебе бистро приберуть,як Гонгадзе! Пам’ятаєш такого журналіста,історія яка досіх пор нерозкрита.Так шо дірзай учачкі тобі!Сцикуняра.

  8. Ви знаєте, а мені здається, що створити групу і фіктивних учасників і самому написати ось цей діалог під силу навіть дитині з теперішнім технологіями. І ця переписка не може свідчити ні про що! І тим більше не повинно викликати ніяких реакцій. А цю людину, яка це в соц мережах оприлюднила можна притягнути за наклеп. Бо крім переписки доказів не має! Ось чим повинна зайнятись польська митна служба! Очистити ім’я своєї підлеглої!!!

  9. Цей журналюга кончане гамно, якому просто заплатили шоб трохі копнув за кордон. Тиб краще за кончаних олігархів написав. Гамно . Сука побачу забю,чмо.

  10. Всі ці статейки, сюжети по телебаченню – дешева спроба влади відволікти увагу піплу від справжньої контрабанди та імітація реформ на митниці для америкосів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*