Показали, як волиняни заробляють на контрабанді цигарок (ВІДЕО)

10.01.2018 / Новини

Журналісти показали, як волинянин заробляють на цигарках.

Про це інформує Волинська регіональна дирекція НТУ.

З 12 червня з Волині до Польщі курсує потяг сполученням “Ковель-Холм”. З грудня цей маршрут продовжили до Здолбунова. За півроку цей транспорт облюбували “мурахи” – так в народі називають людей, які займаються перепродажем.

Детальніше про народний експорт, дивіться в сюжеті:

Читайте також:

13 Коментарів Показали, як волиняни заробляють на контрабанді цигарок (ВІДЕО)

  1. Дивлюсь ваш репортаж і не можу зрозуміти мети його. Ви хотіли показати людей які збагачуються перевозкою цигарок і зараз повиходять з поізда і сядуть на лексуси та поідуть в трохетажні будинки? Чи людей які змушені заробляти на хліб від того що дежава довела свій народ до зубожіння. Краще робили б репортажі як наші місцеві представники народу за період перебування народними депутатами обростають бізнесами і грошми. Вам вже давно пора зрозуміти що те що ви показуєте в регіонах з митницями нікому не цікаво. Основна маса людей це все знає.

    • а хіба тут розказують про мажорів-контрабандистів? то якраз і показали тьоток та дядьків, які мусять ті цигарки сунути до жопи, щоб хоч якийсь гріш заробити в Польщі.

  2. Такі сюжети можуть показувати тільки недожурналісти. Кордон і Волинські недоновини ви тільки зайвий раз показуєте свою непрофесійність.

    • А ви недолюдина якась. Зайвий раз показуєте безграмотність та пихатість, а ще що ви — активна контрабандистка чи ваш чоловік бандит.

    • то якраз показали професійність зняти те, що мало кому получиться. певно й вашу жопу засняли, раз стільки кіпішу ))

  3. Бідні журналісти,мені вас шкода,бо кращий репортаж ви не можете зробити,не хватає розуму.На людських приниженнях хочете в рай виіхати.Ви краще зробіть репортаж як та Європа до якоі нас затягують до простих украінців відноситься,знущаються,а ми і слова не можем сказати,бо «одразу курва і мандат…»Ось як нас зустрічають в цій .опі.Ганьба вам продажним тупим журналюгам і нашій ненаситній владі.

    • ото ти певно найбідніша якраз. таке враження ніби такого не існує й щось тут неправдиве показали. бля, ти вже така професіональша, знімай сюжети як Європа з тебе знущається. бо по ходу тільки з тебе Європа й знущається. нєхуй туди їхати, як з тебе так там знущаються. сади город вдома чи пендзилюй в Рашу, там тебе любитимуть.

    • Ви якась неадекватна людина! Такі ж “гади” вас зустрічають на кордоні, на яких ви заслуговуєте! Через таких, як ви, до українців погано й ставляться. Бо нас за кожне таке хамло, на зразок вас, зневажають й як тих циган хочуть гнати в три шиї. Чого їдете в Європу, як вас там катують??? Ми їздимо в країни Європи й щось всюди добре до нас ставляться, бо ми дотримуємось їхнього законодавства та етики. Самі їдете туди “щурем” й хочете, щоб вас коронували там.

    • Таке враження, ніби це не контрабандисти незаконно цигарки везуть, а поляки незаконно штрафують за те, що прописано в них в законі.

      Це нормально, що українців штрафують за несанкціоноване перевезення такого багажу. Всі ж знають заздалегідь допустимі норми.То чого везеш цигари, якщо не хочеш щоб тебе штрафували?

  4. Бля, шас плакати почну. Може давайте зареєструємо петицію на сайті Президента про те, щоб в календарі з*явилося нове професійне свято – День контрабандиста. Заондно і про соцпакет для цєї категорії “знедолених” підготують

  5. Мова не іде чиі там жопи видно на відео, а про те, що якщо хотіли показати контрабанду то показують нехай автобуси які перевозять 400 блоків, чи кілограми бурштину або автомобілі які везуть ящиками приховані цигарки. Проведуть журналістське розслідування якогось суттєвого факту контрабанди. А то як завжди, де везеться сотнями чи крадеться міліонами то не видно, а от пару бабок, ото розкрили «америку”

  6. а ніхто американською геніальністю тут і не понтується. що змогли зняти, то зняли. всі так красномовно жаліються то на митників, то на прикордонників, то на поляків, то на контрабандні автобуси. але чогось жоден не зняв сам сюжет. якщо вам таке свавілля видно,то знімайте. а не ждете когось

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*