Поблизу Нововолинська «віджимають» дачі: люди не можуть забрати навіть особисті речі

24.07.2020 / Новини

Мешканці Нововолинська розповіли, що 22-го липня у дачному масиві «Гірник», що неподалік колишньої шахти №5, на їхній дачі змінили замки, тобто без попередження відібрали її.

Люди зазначають, що приїхавши на місце, не змогли зайди у ворота та свій будиночок, – пише БУГ.

“Дачу без відома забрали. Ніякого попередження не давали. Ми приїхали, а виявилося, що стоїть новий замок, в будиночку також замки поміняли. Ми на місце викликали поліцію. Нам керівництво масиву розповіло, що за дачу не сплачено близько 3 років і були надіслані листи. Відсилали їх на стару адресу. Ми погоджуємося плати. Як можна без відома таке робити? Будиночок будували самі, там є особисті речі, які тепер і не можемо забрати. Сьогодні ми, а завтра хтось інший? Кажуть дача була занедбана, але це не так”, – розповідають потерпілі.

Окрім того, БУГу розповіли, що попри те, що сплачуються членські внески, керівництво масиву не займається впорядкуванням території. Відсутні смітники, немає можливості набрати питну воду.

Галина Афанасіївна розповіла, що їй також надіслали попередження, що буде відібрана дача за несплату. Та за її словами, масив ще їй винен кошти.

“У мене немає несплати. Мені масив винен за продувку труб в 2018 році гроші. Я з власною ініціативою це робила. А минулого року (2019, ред.), взагалі не було на дачі води. За що платити? Голова масиву ще й написав на мене скаргу і пишуть погрози, що виселять з дачі. Тут самовільно відкривають будиночки. А голова не виконує свої службові повноваження, не буває на дачах чи в офісі, попри те, що йому йде стаж та зарплата.

Біля колонки був кран, де всі могли набрати питну воду. Зараз все прибрали. Є графік, але зачинено постійно і взяти воду неможливо. Її треба возити з дому. І немає смітника. Це люди мають везти сміття додому”, – розповідає жінка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*