Зроби сам. Пляшки самі по собі вулицями не ходять!

Проект «Зроби сам!» триває. Долучитися до проведення акції може кожен свідомий громадянин, звернувшись в редакцію КОРДОНу.

У п’ятницю, 13-го травня, по вулиці Завальській у Любомлі пляшки “гуляли” посеред проїжджої частини. Неподалік від дитячого садочка хтось розпивав спиртні напої. Таке враження, що алкоголь вживали просто на дорозі. Або ж комусь кортіло спеціально поставити скляну посудину поближче до коліс проїжджого мимо транспорту. Не йому ж шини потрібно буде міняти!

Ми спробували знайти урну, в яку би можна було викинути пляшку. Пройшовши метрів зо двісті в одному напрямку, зрозуміли, що навряд ми там її побачимо. Вернувшись в сторону центру міста, знайшли одразу два смітники.

Нагадуємо, що розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях та забруднення територій побутовими відходами чи викиданням сміття є незаконним. Такі дії караються санкціями ст.152 та ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Не соромно підняти сміття, підло кидати його у непризначених для цього місцях. Соромно має бути тим, хто створює безпорядки або робить вигляд, що їх не помічає. Будьте людьми!

IF

IF

IF

IF

IMG_8196IFIFIMG_8219 IMG_8220

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*