Підрозділ “Римачі” шукає “Нові обличчя кордону”

20.06.2018 / Новини

Триває відбір в підрозділ «Римачі» Луцького прикордонного загону в рамках конкурсу “Нове обличчя кордону”.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Нині  зареєструвалось вже більше сотні кандидатів. Наразі триває черговий етап тестування на загальні здібності з іноземної мови та психологічне тестування.

Нагадаємо, що конкурс проводиться як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу, так і серед цивільної молоді – на посади сержантського складу.

У рамках реформування прикордонних підрозділів за проектом “Нове обличчя кордону” відбір проводиться у Волинській області (підрозділ “Римачі”).

Ознайомитися з деталями проекту та подати заявку можна за посиланням https://newface.dpsu.gov.ua/. Конкурс проводиться як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу, так і серед цивільної молоді – на посади сержантського складу.

Кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення – від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*