Під Харковом розстріляли автобус ОПЗЖ

28.08.2020 / Новини

Під Харковом  з автоматичної зброї розстріляли автобус з людьми.

На трасі Харків – Київ стався конфлікт між двома групами прихильників різних політичних сил. Про це пише “УНН“.

“Сьогодні на трасі Харків – Київ стався конфлікт між двома групами прихильників різних політичних сил. У разультаті нападу на автобус однієї зі сторін були нанесені поранення з травматичної зброї двом громадянам. Ще один громадянин отримав черепно-мозкову травму. Інформація про загибель когось учасників протистояння не відповідає дійсності”, – прокоментував ситуацію Антон Геращенко.

За його словами, машини на яких були нападники – встановлені. Згодом повідомили про затримання осіб, що  розстріляли автобус.

“В результаті чітких та злагоджених дій співробітників поліції Харківської області, група нападвших затримана в Красноградському районі Харківської області. Політичним партіям, і взагалі кому б то не було, Конституцією України, заборонено мати будь-які силові формування. Право на законне застосування сили є тільки у держави. Національна поліція буде жорстко і принципово реагувати на будь-які силові провокації від якої б політичної сили вони не виходили – правих, лівих, червоних або блакитних”, – написав Геращенко.

Також він додав, що всі особи, винні в застосуванні насильства, будуть затримані і притягнуті до кримінальної відповідальності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*