Пархомук у лікарні: суд над екс-головою РДА за факт хабарництва перенесено (ФОТО)

16.11.2017 / Новини

Колишній голова Любомльської РДА Микола Пархомук, якому інкримінують одержання неправомірної вигоди, не з’явився на чергове судове засідання через погане самопочуття.

Про це повідомив його адвокат Ярослав Грищенко сьогодні, 16-го листопада, під час чергового засідання у Луцькому міськрайонному суді.

Суддя Ярослав Артиш зачитав клопотання адвоката, що 14-го листопада Пархомука через різке погіршення стану здоров’я госпіталізували каретою швидкої допомоги до лікарні.

«За словами Пархомука, зараз він перебуває на стаціонарному лікуванні у терапевтичному відділенні Любомльської центральної райлікарні з діагнозом гіпертонічний криз (надмірне підвищення артеріально тиску – ред.). Через це просить перенести розгляд кримінального провадження на іншу, визначену судом, дату», – повідомив суддя.

До слова, завтра, 17-го листопада, мало відбутися ще одне засідання, яке скасували через відсутність підсудного. Суддями у справі є Ярослав Артиш, Михайло Квятковський та Світлана Рудська.

Захисник Пархомука зазначив, що жодної довідки про стан здоров’я обвинуваченого у нього немає. Однак документи будуть надані після того, як екс-голова РДА пройде курс лікування.

Суд зобов’язав адвоката Пархомука представити довідку про стан здоров’я підзахисного, щоб знати коли він зможе продовжити участь в засіданнях.

Судовий розгляд відклали на 8-ме грудня 2017 року, 14:10 год.

Нагадаємо, розгляд судової справи щодо колишнього голови Любомльської РДА Миколи Пархомука розпочався 31-го серпня. Тоді ж судове розслідування справи було перенесено на 4 жовтня, бо напередодні засідання підсудний змінив адвоката. Власне через це новий правозахисник не встиг ознайомитися із матеріалами кримінального провадження.


Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*