Озеро Пісочне: переваги відпочинку

14.05.2017 / Новини

Пісочне озеро — озеро карстового походження у Шацькому районі Волинської області.

Про це пише “Україна туристична”.

Загалом, серед решти озер Шацького заповідника, це озеро має безліч переваг, воно тепліше, до нього кращий під’їзд, на ньому багато облаштованих пляжів з прокатом водного спорядження, має чисту лікувальну воду, практично вся берегова смуга – це піщані пляжі, на ньому практично не буває високих хвиль, що є безпечним для купання дітей…

Однак, саме ці переваги, спричинили перенасиченість відпочивальників, що, відповідно, позначилося і на цінах та сервісі. Так у розпал сезону, тут зайняті усі пансіонати (найбільший – «Лісова пісня»), та котеджи зеленого туризму. А також переповнені пляжі.

Неодмінним плюсом озера, є його розміщення серед волинських лісів, а отже і повітря там пахне сосновою хвоєю. А волинські ліси багаті на гриби та лісові ягоди.

Вирушаючи на відпочинок до Пісочного, ви досить легко, навіть не маючи власного транспорту, можете побачити і решту озер заповідника, оскільки тут можна зняти велосипед. В середньому ціна за прокат велосипедів становить близько 10 грн за годину.

Говорячи про гроші, варто зазначити, що ціни на оренду кімнати тут коливаються від 200-400 грн/день за двомісний номер, в залежності від комфортабельності та пори року. За сприятливих обставин, кімнату можна зняти й за 50 грн.

Досить популярним на цьому озері є прокат човнів (30 грн/година) та катамаранів (25 грн/година).

Поруч із пляжами є магазини та базар, на якому можна придбати, окрім решти, сушену рубу – сомики, лящі, окуні… та найсмачнішу рибу Волині – вугра.

Загалом відпочинок на Пісочному – можна вважати ідеальним для  родин з дітьми.

Читайте також:

2 Коментарів Озеро Пісочне: переваги відпочинку

  1. А звідки саме можна “зняти” велосипед, не підкажете? Може, з дерева?)) Журналісти, теж мені.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*