Нововолинці у нічному поході здолали 50 кілометрів Волинню

17.08.2020 / Новини

Мешканці Нововолинська пішки здолали 50 кілометрів за 10 годин. Нічний похід організував тренер спортивної «Кузні тіла» Сергій Смолярук.

Долучилися до пішої пригоди 17 людей. Розпочали похід о 17-й вечора суботи, 15-го серпня. Повернулися додому зранку, подолавши 50 кілометрів за 10 годин. Для перепочинку було лише 20 хвилин в загальному, – передає БУГ.

Маршрут пролягав від Нововолинська трасою до Володимира-Волинського, далі по об’їздній на села Зимно, Бубнів, Сосни, Грибовиця.

Сергій Смолярук розповідає: «Раніше часто ходив у такі походи. Є в Кузні люди, які більш фізично підготовлені та давно займаються спортом. Виникла ідея подолати таку дистанцію».

Подібний похід – це перевірка своїх сил та дружня компанія, розповідає тренер. А по поверненні додому – нереальна втома, але незабутні враження: зорепад, чумацький шлях, гарні бесіди, пісні та незабутні враження.

Деякі дівчата побачили на вагах мінус 2 кг.

«Кожен учасник походу отримує заряд мотивації та задоволення собою, що подолали виклик та отримали класний результат», – говорить тренер.

У похід обов’язково потрібно було мати з собою головний убір, теплий верхній одяг, не менше однієї літри води, ліхтарик, додаткові шкарпетки та одягнути взуття, в якому звикли ходити, щоб не пошкодити ноги. А ще – джерело вуглеводів – солодощі. Тренер розповідає, що подібний похід – це єдиний період, коли можна їсти все.

«Калорії втрачаються. По показам програми, ми спалили більше 2-х з половиною тисяч. Тому брати в такий похід можна будь-яку їжу. Це може бути приємним бонусом для тих, хто тримає себе в формі та їсть правильно», – говорить Сергій.

Це був другий похід «Кузні тіла», але не останній. Першого разу – налякав дощ, розповідає тренер.

«Ми пройшли 30 кілометрів трішки меншим складом. Та довелося повернутися. Вже другий раз подолали намічену дистанцію. Плануємо через два тижні знову йти на таку ж дистанцію, але іншим шляхом», – поділився Сергій.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*