Нововолинськ увійшов до “жовтої” карантинної зони

26.08.2020 / Новини

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 20 серпня 2020 року, ухвалили рішення про перегляд  рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Відповідно до нового розподілу Нововолинськ увійшов до жовтої зони карантину. Новий розподіл на рівні почав діяти з понеділка 24 серпня, – йдеться на сайті міської ради.

Згідно з Постановою КМУ від 12 серпня 2020 р. № 712, на території регіону (адміністративно-територіальної одиниці), на якій установлено “жовтий” рівень епідемічної небезпеки, додатково до протиепідемічних обмежень, установлених для “зеленого” рівня епідемічної небезпеки, забороняється:

1) відвідування сторонніми особами установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово);

2) діяльність хостелів;

3) роботу після 24-ї та до 7-ї години розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

4) проведення масових заходів в закладах громадського харчування у кількості більш як 20 осіб та більше однієї особи на 10 кв. метрів.”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*