Німкеня понад рік в’язала шарф при запізненні потягів

17.01.2019 / Новини

Впродовж 2018 року німкеня Клавдія Вебер, яка майже щодня добиралася на роботу з околиць Мюнхена, в’язала шарф, якщо потяги до міста запізнювалися.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомила її донька Сара Вебер.

Жінка зазначила: щоб показати час, на який затримувалися потяги, її мати використовувала нитки різних кольорів, – пише 24 канал.

Сірий означає запізнення на час, менший ніж 5 хвилин. Рожевий – до 30 хвилин. Червоними нитками мати в’язала, коли потяг прибував із запізненням у понад півгодини,– пояснила Сара.

Вона також розповіла, що найкраща ситуація була навесні 2018-го. Влітку ж, коли залізничники міняли рейки, мати майже завжди в’язала червоним. Тоді поїздка, яка зазвичай триває 40 хвилин, займала приблизно дві години – щодня впродовж шести з половиною тижнів.

Реакція користувачів у соціальних мережах була блискавичною: ця історія швидко набула широкого розголосу, а шарф вирішили виставити на аукціон.

Виріб за 7,55 тисяч євро придбали члени команди Deutsche Bahn. Керівник одного з відділів німецької залізниці опублікував на своїй Twitter-сторінці відео, на якому він та члени його команди стежать за проведенням аукціону.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*