Назвали найкращі залізничні оператори Європи (ФОТО)

31.05.2018 / Новини

Виявлено найкращі з європейських залізничних компаній, що пропонують своїм пасажирам високошвидкісні поїзди далекого прямування з поїздками не менше 400 км.

Під час оцінки шістнадцяти залізничних компаній, включаючи Швейцарські залізні дороги, Deutsche Bahn, Eurostar і Virgin Trains, попросили відповісти на опитування, в якому детально описані можливості і зручності, які вони надають для пасажирів.

Швейцарські федеральні залізниці зайняли перше місце за умовами перевезення сімей, а також по кідс-френдлі зонах і можливості перевезення транспорту. Водночас Deutsche Bahn, який посів друге місце, пропонує послуги досвідчених бебісіттерів.

Швейцарський оператор разом з іспанською державною залізничною компанією Renfe пропонує найкращий сервіс для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, забезпечуючи “досвідчену” і “ретельно скоординовану” допомогу пасажирам з особливими потребами.

Компанія Eurostar, яка безплатно  поліпшує клас вагона для пасажирів на інвалідних візках, посіла третє місце.

У доповіді відзначили Deutsch Bahn за чітку політику в області сталого розвитку, від відповідального підходу до підбору харчування та до використання зеленої енергії для своїх електропоїздів.

Пасажири Deutsch Bahn також отримують знижку на гарячі напої, якщо надають власну чашку.

Deutsche Bahn і Austrian Railways були названі найкращими для туристів, не вимагаючи резервування місць, пасажирського збору і пропонуючи безкоштовний Wi-Fi та багато місця для великих рюкзаків.

В підсумку, Швейцарські федеральні залізниці вийшли на перше місце, зайнявши перші місця в чотирьох категоріях: для сімей, людей з інвалідністю, велосипедистів та трансферу для зимових видів спорту. Далі йдуть німецький залізничний оператор Duetsche Bahn і Австрійські залізниці.

Джерело: радіо Максимум

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*