Нацполіція перейде на електронні постанови

08.09.2018 / Новини

Застосування електронних постанов допоможе викорінити корупцію. Ця система є сучасним та ефективним інструментом притягнення порушника до відповідальності.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

Зазначається, що 7 вересня голова Національної поліції України Сергій Князєв провів виїзну нараду з керівниками центрального апарату та територіальних підрозділів.

Князєв зобов’язав керівників низки департаментів та відомств підготувати необхідну документацію для переходу усієї поліцейської системи на електронні постанови.

Потрібно забути старий радянський протокол, який є корупційною складовою. Це достатньо ефективна та сучасна система притягнення правопорушника на місці скоєння правопорушення,– наголосив Сергій Князєв.

Також під час зустрічі заступник очільника Національної поліції Олександр Фацевич наголосив, що формат підготовки поліцейських ГРПП (групи реагування патрульної поліції) змінено.

За домовленістю з представниками ICTAP з вересня цього року розпочинається підготовка кандидатів на посади поліцейських на базі Академії патрульної поліції за єдиним уніфікованим стандартом підготовки патрульного поліцейського. Навчання кандидатів триватиме 4 місяці. Перший набір становитиме 48 кандидатів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*