На Волині затримали банду, яка використовувала неповнолітніх для контрабанди цигарок

15.02.2018 / Новини

На Волині затримали злочинне угруповання, яке незаконно переправляло осіб через державний кордон України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокуратури та проведеному комплексу оперативних і слідчих заходів правоохоронними органами Волинської області знешкоджено злочинне угруповання, до складу якого входило п’ять осіб, які організували незаконне переправлення через державний кордон України з Республікою Польща малолітніх та неповнолітніх осіб з метою контрабанди цигарок.

Учасникам злочинного угруповання повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України.

Наразі розслідування кримінального провадження триває, встановлюються всі деталі скоєних правопорушень. Хід слідства перебуває на контролі Генеральної прокуратури України.

Довідково: згідно із законом злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Читайте також:

19 Коментарів На Волині затримали банду, яка використовувала неповнолітніх для контрабанди цигарок

  1. Блєвотіна!!! Тобі “кордон” як би тільки щось писати!!!! Банда… ти сама розумієш що ти пишеш?

    • Ти бля якийсь сліпий шо то прокуратура пише? чи ти просто рішив поговорити з уявною жінкою? )) “сама розумієш що ти пишеш?” — ти що екстрасенс хто то писав з прокуратури? ) а раптом то крепкий мужик, що наб’є тобі морду, а потім за бандитизм ще й посадить за рєшотку?

        • Ти тут як щеня дзяволиш одразу в надії на розборки з жінкою.Вже одразу видно кому ти можеш набити морду, а з ким вступити в сутичну навіть не сподіваєся. Ти там на кордоні стоїш контрабанду регулюєш, що знаєш чи то правда? Там же навіть не вказано де само на Волині затримано та якого числа. От я знаю шо то точно правда.

          • Та Вітька сам видав що таке було та ще й при тому на території Любомльського району, раз із 10 сайтів на яких генпрокуратура дала це повідомлення зміг прочитати лише тут й коменти лишити . Й при тому так переживатєльно коментує бо видно його цапанули, чи його колег. Бо жодна людина не бачить матеріалів обласної прокуратури щоб знати де й що було. Реально навіть дат конкретних в статті не названо. На Волині багато пунктів пропуску та застав.А може то він біситься бо його імені окремо не вказали й деталей затримання не розписали. То ти Вітьок сам тут розпиши, ми почитаємо.Бо ж як на7-9 років посадять то вже не скоро коментувати будеш.

  2. Де ж знаходяться ті люди які справді переправляли “чорних” з Забужжя??? Де злочинці які здійсьнили розбійний напад з автоматом на обмінник на митниці ??? Ви злочинців шукаєте? Чесно, тошнить!

  3. О, зловлена шпана з родствінічками розкоментувалась! Садити всіх нафіг! З такого гамна потім велике бидло виростає. А контролюючих бариг-організаторів взагалі втопити в тому Бузі. А потім ниють яка погана поліція, прикордонники й держава. Чого ніхто нічого не робить з тими бандами. Одразу викорінювати ту всю гниль треба. Ще роздзявкались тут, ніби це все законно. То вали через Ягодин-митницю,а не річками й лісами якщо то законно. Дітей ще втягувати будуть в те лайно.

      • Напиши мені свою адресу. Приїдемо заберемо тебе із собою в АТО. Раз контрабанду вмієш лісами тягати, то швидко тут навчимо в розвідку до сєпарів ходити. Покажеш там своє геройство, біднесенький й голодний. Там повзатимеш окопами та полями вночі за так, без бабла.

  4. Усі коментарі, написані з однієї ip-адреси, але під різними іменами (з метою видати одного й того ж коментатора за кількох осіб), будуть блокуватися. Пропускатиметься лише один коментар під одним й тим самим іменем з тієї самої адреси.

  5. Тут всі такі розумні,ви ж нічого крім того,шо язиком плести фігню всяку і не вмієте,а за заробіток скажу так,привикли чиєсь лайно постійно після когось прибирати,а тут хлопці самі заробляють і нікому не мішали і не обсирають,як ви всі ПІДАРАСИ!!!

    • От і не плети всяку фігню тут. А всі хто поза законом якраз і підараси. Якби нікому не мішали то й не ходили б зараз по судах.

  6. Ато іменно зараз для таких,які не мають цілі в житті і привикли бути собаками,коли ви вже зрозумієте,що ніхто вам не подякую за те,що ви робите,а наоборот ще гірше зроблять!

    • Ото точно, чого я маю гнити на війні, а таке чмо як ти буде за мій рахунок жирувати в Машівському й безкарно стрілянину влаштовувати по Любомлі? Чого ти маєш тисячі в барі просирати й блядувати? А за те, що твою сраку прикриваю ще й собакою мене називатимеш??? Якби не ті “собаки” в АТО, то такі гниди як ти вже б здохли давно, і їбали б тебе москалі тими сігарєтами в дупу. І не ти чорних переправляв би через кордон, а вони тебе.

  7. Я бачу тут всі такі сміливі коли все засекречено,А ти Ато скажи комусь з хлопців це в очі,а то блатуєш тут Ванючка!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*