На Волині у прикордонних районах вдосконалять інфраструктуру

03.04.2017 / Новини

В Україні вдосконалюватимуть прикордонну інфраструктуру.

У зв’язку з цим у п’яти прикордонних районах: Володимир – Волинському, Іваничівському, Сокальському, Жовківському, Яворівському – відбулись наради з керівниками райдержадміністрацій, головами районних та сільських рад, представниками різних організацій і установ, – повідомляє прес-центр Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Основним лейтмотивом заходів стало налагодження та вдосконалення співпраці прикордонників з громадами щодо сприяння в інженерному облаштуванні державного кордону з країнами ЄС. Це й очистка просік, відновлення контрольно-слідових смуг, рокадних доріг і стежок, ремонт прикордонних та інформаційних знаків. Заходи спрямовані на виконання вимог “прикордонного” та екологічного законодавства, створення умов для якісної протидії правопорушникам тощо.

У кожному з районів зустрічі відбулись у формі конструктивного діалогу, під час якого були розглянуті пропозиції сторін, визначені шляхи вирішення та строки виконання.

Так, з початку квітня 2017 року у Львівському прикордонному загоні розпочався перший етап інженерно – будівельного сезону 2017року. З початком робіт було залучено максимальну кількість персоналу відділів прикордонної служби, членів громадських формувань, шефських організацій та місцевих мешканців прикордоння Львівської й Волинської області: понад дев’яносто прикордонників, членів громадських формувань та місцевих мешканців прикордоння – понад 150, техніки прикордонного загону та громадських формувань і шефських організацій – понад 20 одиниць, засобів малої механізації – понад 25 одиниць, шансового інструменту – понад 100 одиниць.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*