На Волині побільшало фактів незаконного поводження зі зброєю

22.10.2016 / Новини

Головний поліцейський області розповів, що цьогоріч проблема незаконного поводження зі зброєю – на особливому контролі правоохоронців. Адже випадків значно побільшало.

Про це напередодні повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига під час наради щодо профілактики правопорушень, інформує VIP.

Так, цього року із незаконного обігу вже вилучили 1 автомат, 2 гвинтівки, 7 пістолетів, 1 обріз мисливської рушниці, 599 гранат, 7 артилерійських снарядів, 7 детонаторів, 11 одиниць холодної зброї , понад 62 тисячі набоїв різного калібру, а також саморобну зброю та вибухівку.

«Це прикро, але ми змушені констатувати, що це не повний арсенал зброї, який присутній на території області», – висловився Шпига.

До слова, згідно зі статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк до шести років.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*