На Волині обговорили роботу «єдиного вікна» та спрощення митних процедур

18.02.2018 / Новини

Представники Громадсько-консультативної ради платників податків при ГУ ДФС у Волинській області взяли участь у засіданні Митного комітету Громадської ради в режимі відеоселектору.

Про це інформує прес-служба волинських фіскалів.

До всеукраїнського діалогу були запрошені лідери громадських інституцій – представників консультативно-дорадчих органів при ГУ ДФС в областях, діяльність яких пов’язана з митною сферою, та керівників підприємств – експортерів.

Відтак, протягом двох годин обговорювалися проблемні моменти та ситуації, що виникають в процесі проходження митних формальностей, зокрема за посередництвом системи «єдине вікно».

Зауваження, пропозиції та напрацювання щодо вдосконалення митних процедур усі учасники зустрічі мають можливість спрямувати до Митного комітету Громадської ради при ДФС України з тим, щоб у вигляді конкретних законодавчих проектів вони вже незабаром вивчалися у профільному комітеті Верховної ради та урядових структурах.

Важливо, що жодних зауважень до діяльності Волинської митниці ДФС, зокрема щодо суттєвих затримок з оформленням митних вантажів в зв’язку з початком роботи системи «єдине вікно», під час зустрічі не пролунало.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*