На Волині митники напали на журналістів (ВІДЕО)

09.05.2019 / Новини

Сьогодні, 8 травня начальник пункту пропусту “Ягодин” Олександр Онікійчук святкує свій день народження. Туди вирушили журналісти ТРК “Аверс”.

Коли вони прийшли до ресторану, де відбувалося святкування, їм заламали руки, повибивали телефони, побили камери та погрожували вбивством, – йдеться у сюжеті ТРК “Аверс”.

На місце події викликали правоохоронців та “швидку”.

“Ми приїхали до готелю “Лемарк” в рамках редакційного завдання, тому що тут відпочивали митники. Зокрема начальник митного поста “Ягодин” Олександр Онікійчук святкує свій день народження.

Ми намагалися поспілкуватися із посадовцями, але на нас напали агресивно налаштовані чоловіки, котрі, як відомо, є митниками. Вони побили нашого оператора, побили водія, у якого забрали банківські картки та документи на автомобіль.

Також чоловіки напали на журналістку Марію Петручик, якій надавали допомогу медики. У іншої журналістки зірвали з шиї журналістське посвідчення та погрожували фізичною розправою, обіцяючи, що я завтрашній день не переживу”, – зазначила журналістка.

Зокрема на місце події прибули правоохоронці та “швидка”, яка надає допомогу постраждалим.

Читайте також:

10 Коментарів На Волині митники напали на журналістів (ВІДЕО)

  1. Ті журналісти вже взагалі обнагліли! Одна нахабність!!! Відсутній елементарний професіоналізм, вихованість, відсутність поваги до себе і професії журналістів! Просто безчинство! Як скаженні пси! Чому ви вириваєтесь на особисте свято людини?! Ганьба!!! Не позорте себе і не позорте честь цієі професії! Просіть вибачення так же публічно як ви про це публікуєте!!! Сьогодні, в таке свято, немає у вас нічого святого!!! Ганьба вам!!!

  2. Нетерпимість до чужих позицій і думок не приведе ні до чого доброго. Якщо влада і гроші портять – треба міняти професію. До митників це більш причетно. Може святкували вдалий пропускбурштину 500 кг і взагалі ця операція до дати народження виявилася доречною?

  3. Нетерпимість до чужих позицій і думок не приведе ні до чого доброго. Якщо влада і гроші портять – треба міняти професію. До митників це більш причетно. Може святкували вдалий пропуск бурштину 500 кг? і взагалі ця операція до дати народження виявилася доречною?

    • Люди, чому ви такі злі і завистливі??? Людина на сьогоднішній день митником вже не працює, святкувала своє день народження. Він що не людина?! Яка така нагальна потреба вдератися на особисте свято і це немає ніякого відношення до їхньої діяльності!!!

    • А от журналісти уже перейшли всякі рамки і межі! Не професійні!!! Не виховані!!! Без елементарного почуття поваги до себе і людей!!!

  4. Аверс – це помийна яма, а його журналісти не знають, що таке етика, толерантність і повага до людини. Вміють лише гадити, оббріхувати, перекручувати факти і провокувати. Мають те, на що заслуговують.

  5. папарацці-апофеоз ідіотів.Скандал любою ціною.Навіть правильно розбита пика не встримкє.

  6. Журналісти думають що м все дозволено!!! Аби до мене вони прийшли на святкування ще не таке було б !!!! А все розумію, прийди на роботу запишись на прийом і задавай дурні питання!!! А ні, їм потрібно прийти на п’янку де можна зробити резонанс!!! Позор їм, скотилися нижче помилки.

    • Теж мені журналісти.Де саме мета злочину? Як саме треба святкувати день народження?Поясніть! Корсунь з себе патріотів! Вам до Гонгадзе…..

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*