На Волині – 10 офіційних мільйонерів

04.04.2018 / Новини

Податкові декларації про майновий стан і доходи на Волині подали 2928 громадян.

Волинські декларанти вже відзвітувалися про 237,8 мільйонів гривень отриманих у 2017 році доходів. Серед волинських декларантів – 10 офіційних мільйонерів, –повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

За попередніми розрахунками волинські декларанти спрямують до бюджетів 4,1 мільйона гривень ПДФО та 1 мільйон гривень військового збору, – саме такі суми податків до сплати визначили громадяни при поданні декларації.

“Цей прогноз щодо фінансового результату деклараційної кампанії – не остаточний, оскільки до її завершення ще майже чотири тижні. Як свідчить практика минулих років, саме у квітні кількість відвідувачів Центрів обслуговування платників, які звітуються про доходи, зростає. Тож громадяни, котрі планують візит до податкової інспекції, повинні врахувати цей момент. Щоб не створювати черг та незручностей, громадянам, котрі зобов’язані подавати річну податкову декларацію, краще завітати до державних податкових інспекцій якомога раніше”, – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як розповіла керівник волинських фіскалів, в територіальних органах ДФС опрацювали максимум інформаційних ресурсів з тим, щоб заздалегідь спланувати потенційну кількість декларантів та організувати процес подання декларацій максимально ефективно.

До слова, у 2016 році за всю кампанії декларування на Волині нарахували 32-х мільйонерів. Найбільша сума доходу, яку тоді вказав у своїй декларації волинянин, – 21,5 мільйона гривень.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*