На трасі “Київ-Ягодин” жахлива аварія: медиків чекали годину

19.08.2016 / Новини

На міжнародній трасі “Київ-Ковель-Ягодин” поблизу села Старі Кошари Ковельського району сталась жахлива аварія: авто перекинулось догори дном. Причини автопригоди з’ясовують. 

Аварія сталась сьогодні, 19-го серпня, близько 10.00 ранку. Поки відомо, що за кермом була жінка. Від удару вона вилетіла з автівки.

Очевидці аварії негайно ж почали надавати першу медичну допомогу постраждалій. “Швидку” чекали понад 40 хвилин. Водійка жива, але сильно постраждала, особливо, за словами очевидців, у неї переломи грудної клітки та ребер. Поки чекали медиків, жінка декілька разів втрачала свідомість.

Щоб хоч якось допомогти, свідки почали зупиняти автомобілі, аби знайти розчин аміаку. Тільки у четвертій зупиненій автівці знайшли потрібен розчин – у попередніх не було аптечок.

Працівників поліції чекали теж надто довго – їх не було більше години.

Читайте також:

10 Коментарів На трасі “Київ-Ягодин” жахлива аварія: медиків чекали годину

  1. Виклик поступив в 9- 56, бригада ЕМД прибула в 10- 06.Можу оприлюднити підтвердження. Які 40хв? БРЕХУНИ!!!

  2. Автор або брехен,або дешевий популіст. Вже кілька років як люди перестали говорити, що швидка приїздить за 40 хв. Подзвонив би на швидку і там дізнавбися. Диспетчер вислав 3 машини. Перша прибула через 9 хв.

  3. брехня за 40 хв., приїхали досить швидко, бо як ще дзвонили, то сказали що вже доїзжають і ми їх побачили

  4. 100% брехня, ми там були, теж засікали. В районі 10 хв швидка прибула. То журналюги так собі рейтинг накручують. Вони “допомогу надавали, аміак шукали”. А вони хоч вміють цю допомогу надавати? В таких випадках некваліфікованими діями можна і нашкодити… А поліція приїхала дійсно трохи пізніше.

  5. Ми спілкувалися з родичами потерпілої, все нормально, у жінки навіть переломів немає. Як кажуть “народилась в сорочці”. Повезло…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*