На Любомльщині чоловік вбив односельчанина через годинника

15.12.2016 / Новини

На Любомльщині чоловік вбив односельчанина поліном по голові, бо підозрював його у крадіжці свого годинника.

Як повідомляють у Любомльському відділі поліції, 12-го грудня о 10.30 до їх райвідділу надійшло повідомлення про смерть 44-річного жителя Забужжя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

При огляді трупа оперативники виявили сліди насильства. Тіло було направлено на розтин. Судово-медична експертиза встановила, що особа померла від отриманих тілесних ушкоджень несумісних з життям (переломом черепа).

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками кримінальної поліції Любомльського відділу поліції було встановлено що, 57-річним житель села Забужжя близько 15 години 11-го грудня 2016 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов до будинку загиблого. Він запідозрив односельчанина у крадіжці годинника, що належав йому.

У той час господар оселі лежав на ліжку у кімнаті. Зловмисник наніс йому один удар кулаком в область обличчя та, використовуючи дерев’яне поліно, яке взяв там же в кімнаті біля пічної споруди, ще один удар в область правої ділянки голови. Спричинені тілесні ушкодження призвели до смерті потерпілого.

До  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*