На Любомльщині визначили кращих учителів (ФОТО)

18.04.2019 / Новини

Одним із вагомих факторів, що сприяють  професійному росту педагога, є не тільки матеріальні стимули, а й різноманітні заходи, які спрямовані на обмін досвідом і дають можливість порівняти свої вміння й досягнення з доробком колег.

Зокрема, задля такої мети регулярно проводиться Всеукраїнський конкурс “Учитель року”. Цього тижня у міському будинку культури підводили підсумки районного етапу цього конкурсу.

“Цьогоріч він проводився у номінаціях “Географія”, “Основи здоров’я”, “Захист Вітчизни”, до участі у районному етапі зголосилися 15 педагогів, — розповідає в.о. завідуючого районним методкабінетом Валентина Трач. — Кожен з них проходив низку випробувань: “Методичний практикум”,  “Практична робота”, “Тестування з фахової майстерності”, “Урок” тощо. Окрім того, ще семеро вчителів випробовували себе у районному етапі Всеукраїнського конкурсу “Учитель року з предметів духовно-морального смпрямування-2019”. Щоправда, його умови були дещо іншими, ніж у згаданих вище номінаціях, і на районному рівні визначали лише переможця.

Привітати і відзначити кращих педагогів, вручити їм нагороди до міського будинку культури завітали керівники району, районного відділу освіти, представники окремих ОТГ, освітянської профспілки. Гарного настрою додавали виступи юних аматорів сцени з усіх куточків району.

Щодо переможців районного етапу конкурсу, то кращою у номінації “Географія” стала Наталія Зінчук (Радехівська школа). Друге місце дісталося її колезі з Машева Анатолію Орищуку, а третю сходинку розділили Микола Чирук (Полапівський ліцей) і Наталія Лукашук (міська школа № 3).

У номінації “Основи здоров’я” найкращим визнали Віталія Слєсара (Хворостівська ЗОШ), друге місце — у Світлани Костюк (Гороховищанська гімназія) третє — у Валентини Влащук (Машівська ЗОШ).

Кращим серед викладачів предмету “Захист Вітчизни” став Олександр Романюк (Машівська ЗОШ), а його колега з Вишнева Андрій Кущук став другим.

Переможцем конкурсу серед викладачів предметів духовно-морального спрямування став вчитель основ християнської етики Столино-Смолярської гімназії Володимир Лопошук. До слова, нещодавно він переміг і на обласному етапі конкурсу.

Щиро вітаємо вчителів і бажаємо нових здобутків на педагогічній ниві!

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*