На Любомльщині цьогоріч вп’ятеро зросла кількість аварій з п’яними водіями

08.04.2020 / Новини

Проаналізували дотримання правил дорожнього руху на території Любомльського району за перший квартал 2020 року.

Попри те, що працівники поліції посилено ведуть роботу щодо виявлення фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, кількість ДТП з потерпілими, в порівнянні з минулим роком, зросла на 400% (5 проти 1), а кількість осіб, які загинули внаслідок дорожньо-транспортних пригод на 300% (3 проти 0), –  повідомляють на сторінці Любомльського відділу поліції у фейсбуці.

Впродовж першого кварталу 2020 року на території Любомльського району трапилось 29 дорожньо-транспортних пригод, з яких п’ять з потерпілими, в яких травмувалися 10 осіб, з них троє загинули. За аналогічний період минулого року трапилось 20 ДТП, з яких лише одна з потерпілими, постраждала одна особа.

З метою профілактики вчинення ДТП працівниками сектору реагування патрульної поліції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області з 1 січня по 1 квітня 2020 року, проведено роботу у сфері забезпечення дотримання ПДР учасниками дорожнього руху в результаті чого виявлено 1411 порушень ПДР (2019 рік- 1165), з них 48 фактів керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (2019 рік – 22 факти).

Основні причини вчинення ДТП, в тому числі з потерпілими є:
– недотримання швидкісних обмежень під час руху, як в населених пунктах так і за їх межами;
– керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння;
– відсутність освітлення автомобільних доріг, пішохідних переходів в населених пунктах або погане освітлення таких доріг;
– погане дорожнє покриття.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*