На Любомльщині оштрафували директорку психоневрологічного диспансеру

24.03.2020 / Новини

На Любомльщині оштрафували директорку психоневрологічного диспансеру за преміювання доньки.

Любомльський районний суд, розглянувши за участі прокурора галузевого відділу Прокуратури Волинської області 18 протоколів про вчинення директоркою психоневрологічного диспансеру адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, притягнув посадовицю до відповідальності у виді штрафу, — повідомляє пресслужба прокуратури області.

Очільниця психоневрологічного диспансеру всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції», приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів, видаючи накази про преміювання своєї доньки – працівниці цього ж інтернату, й не повідомляючи про наявний конфлікт інтересів Волинську обласну раду чи Національне агентство з питань запобігання корупції.

Суд визнав її винною у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені ч. ч. 1,2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 гривень) зі сплатою судового збору 420 гривень.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*