На «FEST Like» відбудеться гутірка із лідером гурту «ФлайzZzа»

11.08.2017 / Новини

У неділю, 13-го серпня, у Згорани приїде вокаліст відомого українського гурту. Андрій Тимчук розповість про кар’єрні тенденції для молодих виконавців та реалії конкуренції між музичними колективами.

На гутірці фестивалю «FEST Like», яка розпочнеться о 15 годині, охочі зможуть поспілкуватися із Андрієм Тимчуком (відомим також як «Тіма») – автором пісень та арт-директором групи “ФлайzZzа”.

Окрім гурту він займається організацією різноманітних культурних подій та їх проведенням, тематичними дискотеками і вечірками у одному з клубів Луцька.

«Тут намагаємося донести відвідувачам музикою щось ширше. Не лише можливість відпочити, а й розвивати своє світогляд», – підкреслює артист.

На гутірці Андрій розкаже: як з аматора стати знаменитим виконавцем, досягнути успіху молодому гуртові та вижити на конкурентній музичній арені країни.

До слова, український гурт «ФлайzZzа» давно відомий за межами України, зокрема у Польщі та Білорусії. Шалений креатив та потужна енергетика їхніх пісень заряджають позитивними емоціями тисячі меломанів. Гурт працює у різних стилях: регі, хіп-хоп, фанк, латина, рок, фольк та електронна музика.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*