«Ми працюємо на емоції», – ресторатор з Володимира про бізнес, фаст-фуд і стейки

У період карантину утримувати ресторан дуже важко, адже навіть з відкриттям літніх майданчиків більшість закладів громадського харчування працювали собі в мінус. Таку думку висловив під час ефіру у студії видання «КОРДОН» відомий ресторатор з міста Володимир-Волинський Андрій Принда.

«Карантин дуже змінив споживацькі вподобання. Активно долучилася молодь, яка споживає піцу, різні закуски, бургери… Тому цей напрямок більш активно розвивається. Але у Володимирі всі повторюють один-одного, роблять те саме, вкладають гроші у ремонт, а потім дивуються, чому немає людей. У нашій ресторації ми працюємо на емоції, а не на швидкість», – зауважив Андрій Принда.

Він каже, що нині у місті відчутно зросла конкуренція, але незаповнених ніш – ще вдосталь.

«Я люблю м’ясо, люблю стейки. Як на мене, то в місті бракує класичного стейк-хаусу. Нехай він буде невеличкий, маленький, але з правильним м’ясом, з правильною прожаркою, з хорошою піччю, яка відповідає всім стандартам. М’ясо має бути витримано до 50 днів. У нас є люди, які це люблять, але всі розуміють, що це великі матеріальні вкладення. Можливо хтось це зробить, можливо і ми», – висловив припущення Андрій Принда.

Однак, мова йде не про типовий фаст-фуд з хот-догами чи шаурмою. Він є прихильником більш здорового харчування і радить закладам харчування шукати цікаві ідеї і самих страв, і подачі.

«Треба правильно визначатися з локацією та з ідеєю і завжди думати, що цікавого ви можете запропонувати клієнтам. Якщо правильно звести ці всі складові – ресторанний бізнес має ще багато перспектив у місті», – переконаний Андрій Принда.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*