Молодь Шацька поінформували, як протидіяти насильству у сім’ї (ФОТО)

30.11.2018 / Новини

З 25-го листопада до 10-го грудня в усіх регіонах України проходить акція “16 днів проти насильства”, в рамках якої у Шацькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся захід для молоді з попередження і подолання насильства в сім’ї.

Захід відбувся за участю представників відділу сім’ї та молоді, – інформує Шацька районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Основним завданням є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, активізація партнерського руху громадських організацій та державних органів щодо попередження насильства та захисту прав українців та сприяння утвердженню ненасильницької ідеології в українському суспільстві в цілому.

Особлива увага під час проведення приділялася питанням домашнього насилля, тому акція була спрямована проти насилля у сім’ї та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля. Метою заходу є посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насилля.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*