Міністерство освіти затвердило нові правила прийому до вишів на 2018 рік

18.10.2017 / Новини

Прийом заяв і документів до ВНЗ наступного року почнеться 12 липня.

Міністерство освіти і науки затвердило правила прийому до вищих навчальних закладів на 2018 рік з можливістю подачі 7 заяв на 4 спеціальності на місця державного й регіонального замовлення.

Про це йдеться в умовах прийому, опублікованих на сайті Міносвіти.

Зазначається, що наступного року кількість заяв на контракт обмежуватися не буде.

Окрім того, будуть прийматися сертифікати зовнішнього незалежного тестування 2016, 2017 і 2018 років (при цьому оцінки з іноземних мов будуть ураховувати тільки за сертифікатами за 2018 рік).

Абітурієнти, що вступатимуть на основі повної загальної середньої освіти за денною і заочною формами навчання, за кількома винятками, будуть подавати заяви тільки в електронній формі.

В 2018 році реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів і завантаження в них необхідних документів почнеться 2 липня й закінчиться 25 липня.

Прийом заяв і документів почнеться 12 липня. Особи, які вступатимуть у виші за результатами співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, зможуть подавати заяви до 20 липня.

Абітурієнти, які вступатимуть тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання – до 26 липня.

Творчі конкурси буде проведено в кілька сесій з 14 до 26 липня; вступні іспити – з 21 до 26 липня; співбесіди – з 21 до 23 липня включно.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*