Любомльським дошкільнятам розповіли, як не розгубитися у небезпечних ситуаціях (ФОТО)

06.12.2017 / Новини

5-го грудня рятувальники провели пізнавальний захід для вихованців дошкільного навчального закладу № 2 «Казка» міста Любомль.

Мета проведення – навчання наймолодшого покоління правилам безпеки життєдіяльності, вмінню діяти та не розгубитися у будь-яких небезпечних ситуаціях, – інформує прес-служба волинських рятувальників.

Як відомо, найбільш дієвим способом донести до дитини важливу та життєво необхідну інформацію, є саме ігрова форма спілкування, використання при цьому наочних прикладів та демонстрація технічних можливостей пожежно-рятувальної техніки й спорядження, зокрема гасіння умовної пожежі, а також надання за допомогою спеціального інструменту допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях.

Дошкільнята дізнались про корисні факти безпеки життєдіяльності, отримали багато нової корисної інформації і назавжди запам’ятали номер виклику Служби порятунку.

Такі профілактичні заходи дають можливість підняти культуру безпеки життєдіяльності та навчити дітей не лише уникнути небезпеки, але й правильно діяти у складній ситуації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*