Любомльський “Л-Транс” — чемпіон району з футзалу (ФОТО)

18.03.2018 / Новини, Спорт

У неділю, 18 березня фінішував Чемпіонат Любомльщини з футзалу. Цього дня вирішувалося, хто ж потрапить до трійки призерів турніру.

Інтриги додавав той факт, що на звання переможця за сприятливих обставин претендували одразу чотири команди: “Л-Транс” (Любомль), “Нива” (Згорани), “ТМО” (Любомль) і Машів.

Першими на майданчик вийшли Машів і куснищанський «Ветеран». У першій половині гри була більш-менш рівна боротьба, за невеликої переваги Машева, яка матеріалізувалася у забитий м’яч — 1:0. По перерві куснищанці відверто «посипалися» і в підсумку програли 1:9. Єдиний гол «Ветеран» забив, коли «горів» 0:5. Таким чином, Машів гарантував собі потрапляння у трійку призерів, питання було лише в тому, яке місце дістанеться цій команді.

Частково відповідь на це стала відома по завершенні наступного матчу, в якому зустрічалися головний претендент на чемпіонство — “Л-Транс” і Вишнів.

Перший тайм був за вишнівцями — 1:0. Досить жваво вони розпочали й другу половину зустрічі забивши ще двічі — 3:0. Й тут “Л-Транс” прорвало — команда перехопила ініціативу і поступово відновила статус-кво — 3:3. А незадовго до фінального свистка любомльчанин Володимир Козачук невідпорним ударом з близької відстані поставив переможну крапку — 4:3, і звання чемпіонів району гарантоване.

“Золотий” гол Козачука

Остаточно всі питання щодо призерів турніру знімав поєдинок “Нива” — “ТМО”. Переможець матчу здобував “срібло”, а переможений опинявся на четвертому місці, а бронзу отримував би Машів. В разі ж нічиєї срібним призером ставали б машівці, бронзовим — згоранці, а медикам довелося б задовольнитися четвертим місцем. За іронією долі спрацював останній варіант: команди зіграли внічию 4:4, і Машів, який з усієї четвірки найсильніших мав найменше шансів, завоював друге місце.

Завершував ігровий день матч Олеськ — Полапи. Попри те, що на розстановку сил у трійці призерів його підсумок впливу вже не мав, ця зустріч виявилася найрезультативнішою — 11:10 на користь Олеська.

По завершенні всіх поєдинків перший заступник голови РДА Олександр Герасимчук і голова федерації футболу району Олександр Дзядук вручили кубки і медалі кращим: бронзові — гравцям згоранської “Ниви”, срібні — Машеву, золоті — “Л-Трансу”.

Були й індивідуальні нагороди. Кращим захисником визнано Миколу Маляса (Машів), голкіпером — Ігоря Мелюха (“Нива”). Найкращим бомбардиром, а відтак — й нападаючим став гравець полапівської команди Максим Самойліч, який на цьому турнірі забив 30 м’ячів.

Микола Маляс

Ігор Мелюх

Максим Самойліч

Підсумкова таблиця групи “1-8 місця” має такий вигляд:

Читайте також:

4 Коментарів Любомльський “Л-Транс” — чемпіон району з футзалу (ФОТО)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*