Любомльську гімназію атакують… вужі

12.05.2017 / Новини

За словами батьків через стару пілогу гімназією повзають вужі.

Про це у спільноті “Я ❤ Любомль” написала Оксана Клекоцюк.

“Шановна влада. Прохання всіх батьків школи гімназії, виділити кошти на заміну підлоги на першому поверсі. По школі повзають вужі. Вилазять просто на очах під ногами біля дитячої роздягалки. Невже потрібен нещасний випадок, щоб це зробити? І в гімназійній бібліотеці також вужі. Це жах. А ще біля гімназії є дитячий садок, де сплять дітки і там також стара дерев’яна підлога, через яку також казали що бачили вужів. Якщо не буде зроблено, я , як мати , знайду вихід”, – пише пані Оксана.

За її словами, директорка школи зверталася за допомогою. Але, на жаль, не існує такої організації, що займається знищенням плазунів.

“На заміну підлоги старезної немає коштів. Тож директор змушена запінювати шви в коридорі та бібліотеці , щоб хоч якось цьому зарадити. Ну це ж не вихід!!! Тому і виникло прохання допомогти знайти все ж таки хоч якийсь вихід. Знаєте, є прислів’я “Нічого вічного не буває”. Так от, вічність минула, а підлога, лишилась. Мені шкода, що  вдаємося до таких мір , але іншого виходу немає. Можливо хоч щось зміниться. В школі незабаром розпочнуться канікули, то можливо все ж таки нас почують і зроблять ремонт підлоги. А ще біля школи росте цілий ліс, де плазуни розмножуються. З цим потрібно щось робити негайно!!!!! Краще нехай посіють газон”, – йдеться у дописі.

 

 

 

2 Коментарів Любомльську гімназію атакують… вужі

  1. Куди ж діваються “добровільні пожертвування” батьків? За такі кошти, вже давно можна було поміняти підлогу, правда якби менше в кишені ховали.

  2. Позрізуйте ті ялинки і старезні , величезні дерева. От і буде вже не сиро і темно , а буде сонячно і затишно. Та посадіть квіти. В моїй сільській школі як я навчалась за кожним класом був закріплений квітник і фруктові дерева в саддку. А тут ліс росте.І кажуть , що сиро і темно!!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*