Любомльські школярі здобули нагороди всеукраїнського та обласного рівнів

18.12.2017 / Новини

У понеділок, 18 грудня, на загальношкільній лінійці учням Любомльської ЗОШ №2 було вручено нагороди всеукраїнського та обласного рівнів.

Диплом Міністерства освіти і науки України, Малої академії наук отримала Анна Склянчук, учениця 9-Б класу, за перемогу у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор. Дослідник» (номінація «Історик – Юніор»), – йдеться на сайті школи.

Грамоти обласного управління освіти були вручені:

  • Владиславу Дячуку, учню 11-Б класу, за перемогу в обласному конкурсі юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки в номінації «Програмування»;
  • дев’ятикласникам Олександру Хвіцу та Анні Склянчук – призерам обласного конкурсу «Посміхнімось щиро Вишні» (номінація «Власні усмішки»);
  • призерам обласного конкурсу «Таланти ІІІ тисячоліття» Анні Склянчук (номінація «Декоративно-вжиткове мистецтво» та Діані Сухій, учениці 7-Б класу (номінація «Образотворче мистецтва»).

Продовжили лінійку одинадцятикласники, які напередодні Нового Року вирішили зробити традиційний подарунок від випускників і одягнули директора школи та заступника у нові костюми Снігурочки й Діда Мороза.

Вперше озвучення лінійки проходило з допомогою акустичної колонки, що придбали нещодавно для навчального закладу.

1513618885_kostyumi-3 1513618869_kostyumi-1 1513618842_kostyumi-2

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*