Любомльські лісівники підтримують Міжнародний фестиваль для дітей з особливими потребами (фото)

22.08.2016 / Новини

Днями алеї на території школи-інтернату селища Головне у Любомльському районі зазеленіли декоративними рослинами – молодими деревцями та кущиками.

Про це інформує прес-служба Волинського обласного та мисливського господарства.

Працівники лісового господарства Волині долучилися до благодійної акції на підтримку дітей з особливими потребами. Адже вихованцями школи-інтернату у Головному є сироти, діти, позбавлені батьківських прав та ті, котрі мають проблеми зі здоров’ям і потребують догляду та спеціального навчання.

«Я вірю» – так називається Міжнародний пісенний фестиваль, який започаткували у 2013-му році члени Громадської організації «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів».

За цей час захід проводився у Житомирі, Львові, Одеській області. Кожен рік ініціаторів цієї благородної справи підтримували місцеві управління лісових та мисливських господарств. Зокрема, фінансовою та благодійною допомогою (посадковим матеріалом) – висаджували дерева в дитячих та соціальних закладах, згідно з Програмою громадської організації «Озеленення планети та чистоти довкілля».

В Україні IV Міжнародний пісенний фестиваль відбудеться у Шацьку. Стартував він напередодні, 21-го серпня і триватиме 25-го серпня. Саме цій події і була приурочена висадка саджанців біля Головненської спеціальної школи-інтернату. Відгукнувся та підтримав благодійну акцію начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко.

За таку акцію лісівникам подякувала директор школи Наталія Сушик. Вона зазначила, що тепер ці рослини, які вишикувались у рядочки завдяки трудолюбивим рукам, дочекавшись повернення дітей із канікул, будуть радувати їх своїми зеленими барвами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*