Любомльське ТМО змінило адресу (ФОТО)

12.12.2018 / Новини

Депутати Любомльської райради таки підтримали ідею зміни юридичної адреси згаданої медичної установи.

Про це сьогодні, 12-го грудня, йшлося на позачерговій сесії самоврядного органу.

Як розповів на початку засідання голова райради Микола Сушик, ініціатором таких змін було керівництво ТМО, яке звернулося з відповідним листом до райдержадміністрації, а та у свою чергу — до райради. Цю тему голова ради виніс на розгляд профільної комісії, яка рекомендувала скликати позачергову сесію та підтримати клопотання медиків.

Заступник голови Олександр Бурихайло, який доповідав з цього питання зазначив, що районний бюджет потерпає від нестачі коштів. Зокрема, це стосується й медичної галузі. Разом з тим зміна юридичної адреси призведе до того, що податок на доходи фізичних осіб із зарплат працівників ТМО, а це приблизно 1,5-2 мільйона гривень на рік, надходитиме не до бюджету Любомльської ОТГ, а до районної казни, що дозволить оперативно закривати фінансові “діри”. Це, на думку виступаючого, буде один із кроків по збереженню ТМО. Разом з тим Олександр Бурихайло повідомив, що в райдержадміністрації створено робочу групу, яка розроблятиме механізм подальшого фінансування галузі.

З проханням підтримати рішення на користь зміни юридичної адреси до депутатів звернувся генеральний директор медичної станови Володимир Дибель.

“У всіх районах медицині приділяють першочергову увагу, адже йдеться про найцінніше — життя і здоров’я людини. Оскільки з Любомльською ОТГ ми не можемо знайти спільної мови, тому були вирішено змінити юридичну адресу, щоб податки від медицини йшли у районний бюджет”, — зазначив він.

У свою чергу міський голова Роман Ющук закликав депутатів добре подумати, перш ніж приймати рішення, адже змінити адресу легко, а от повернути потім усе назад — справа непроста.

“Ми не проти того, щоб взяти участь у співфінансуванні медиків, але хочемо бачити прозорий розподіл коштів, які у нас просять”, — зауважив очільник міста.

Свої аргументи щодо вирішення проблемного питання висловлювали: заступники міського голови Микола Оніщук та Олег Зламанюк, міські депутати Микола Троць, Василь Богуш, голови райради і РДА Микола Сушик та Олександр Устименко, депутат райради Богдан Маліновський та інші.

Врешті, після годинних дебатів районні обранці, яких на засідання прибуло 22, підтримали ідею перенесення юридичної адреси ТМО з Любомля до Згоран.

“За” проголосували 20 депутатів (Наталія Білуха, Анатолій Бортнік, Лариса Войчук, Віталій Данилюк, Олеся Дубина, Оксана Дудко, Олександр Згоранець, Богдан Малиновський, Дмитро Маляс, Тарас Остренко, Микола Пархомук, Світлана Прокопук, Леонід Самолюк, Віктор Саць, Ганна Сачук, Ростислав Стельмащук, Микола Сушик, Іван Федонюк, Андрій Філімонюк, Олексій Хом’як), двоє (Віталій Слєсар та Іван Устимук) — утрималися.

Читайте також:

8 Коментарів Любомльське ТМО змінило адресу (ФОТО)

  1. Що творять… Знову пиз”ний Масловенський “свободівець” з Дибалем, щоб утриматись На плаву, та прос”рати в свою користь кошти, розвалюють ліканю… А також, незаконним шляхом отримати в своїх інтересах бюджетні кошти… Де правоохоронці…

    • поцілуй сушика в дупу, ти йоговже 3 роки женеш з любомля а результату нуль
      вкуси себе за пісюна жертва аборта

  2. раз пішла така п*янка, то хай районні депутати проголосують ще за те, щоб райрада на чолі з сушиком, ганькою, хомяком теж переселилася у згорани – матимуть ще більше ПДФО

  3. Інтересно, на що сподівається той масловецький недобиток, коли ті двоє зальотних лушпенів змиються звідси. Посадимо на палю, гада такого.

  4. Ми ще раз побачили яка в Україні і Любомльському районі продажна партія «Свобода»,ще три роки тому щоб підняти свій рейтинг “просравши” при цьому за їхнього керівництва пенсійний і статистику вони разом з нами перекривали міжнародну трасу! А зараз знюхавшись з проституткою Дибелем і двома БППшними тимчасовими гостабайтерами зливають район

  5. З ТАКИМИ УСПІХАМИ СКОРО В ЛЮБОМЛІ НЕ БУДЕ КОМУ ПЛАТИТИ ПОДАТКИ – ПОТРОХУ ПОЧИНАЄТЬСЯ ВІДДІК ПІДПРИЄВЦІВ ЯКІ РЕЄСТРУЮТЬСЯ В ВИШНЕВІ , В ГОЛОВНІ, В ЗГОРАНАХ
    НА ЧЕРЗІ ЛІСГОСПИ, ЛІСНИЦТВО, ДЕКІЛЬКА СКРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ…
    МОЖЕ НАЧАЛЬСТВУ ЛЮБОМЛЬСЬКОМУ ЗАДУМАТИСЬ ПОРА ?
    А ДЕПУТАТИ НВ ЧОЛІ З СУШИКОМ МОЛОДЦІ – ВАМ ПОВАГА

  6. Неможу в це повірити!Як так місцеві депутати жителі славетного Любомля віддали податки Згоранам, люди запам’ятайте ці призвища Богдан Малиновський (політичний труп) Олександр Згоранець (фейсбучний критик незрозуміло чого) прийде час і вони знову будуть просити Вашого голосу за них. ЗАПАМЯТАЙТЕ ці прізвища

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*