Любомльська РДА оприлюднила 12 «земельних» розпоряджень, виданих у другій декаді січня

29.01.2018 / Новини

Половина від цієї кількості документів стосуюється надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в межах колишніх Штунської, Столино-Смолярської, Заболоттівської, Ладинської, Гущанської, Олеської сільських рад.

При цьому заявникам рекомендовано замовити у будь-якій землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання таких робіт, технічну документацію, яку потім подати на затвердження в райдержадміністрацію.

Решта розпоряджень стосуються затвердження технічні документації із землеустрою.

Йдеться про сім ділянок загальною площею 3,2736 га на території Заболоттівської сільради і шість ділянок (3,3529 га) — у межах Хворостівської ради. Заявникам ще належить зареєструвати права власності на земельні ділянки виконувати обов’язки їх власника ділянок відповідно згідно з вимогами Земельного кодексу України.

Ще одним документом затверджено технічну документацію на одну ділянку площею 0,38 га на території Бірківської сільради.

Вона передана в оренду для обслуговування профілакторію.

Річна орендна плата — 6 відсотків від нормативної грошової оцінки землі. Заявнику належить ще укласти договір оренди на земельну ділянку і виконувати обов’язки землекористувача згідно законодавства.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*