Любомльчанин є генерал-майором Повітряних сил України

07.08.2016 / Новини

Сьогодні, 7-го серпня, в Україні відзначають День Повітряних сил Збройних сил України. Уродженець Любомльщини має найперше генеральське звання за рангом у цих військах у нашій країні.

Іван Теребуха народився та виріс у Любомлі, закінчив місцевий навчальний заклад (нині школа №2). Його тато був військовослужбовцем у військовій частині рідного міста. Син пішов стежинами батька й досить швидко досягнув кар’єрних вершин. Уже в 40 років став генералом.

Генерал-майор  Іван Теребуха – начальник штабу-перший заступник командира повітряного командування «Південь» Повітряних сил Збройних сил України (м.Одеса). Однак про те, звідки родом, не забуває, час від часу відвідує Волинь.

Нещодавно міський голова Любомля Роман Ющук, який перебуває зараз у відпустці, відвідав Одесу та зустрівся там й поспілкувався із своїм земляком.

Зі слів мера, генерал-майор тепло зустрів його, провів невеличку екскурсію по військовій частині та музеї, розповів про свої досягнення. Неодноразово згадував своє рідне місто і пообіцяв, що коли приїде сюди, то обов’язково відвідає і Любомльський краєзнавчий музей та зробить йому подарунок, що символізує Повітряні сили України.

па
Тож чекаємо Івана Миколайовича в гості та на обговорення актуальних питань в ефірі студії “КОРДОНу” .

Користуючись нагодою, журналісти інтернет-видання Прибужжя «КОРДОН» вітають від імені любомльчан свого земляка та усіх військовослужбовців Повітряних сил Збройних сил України із професійним святом. Нехай небо буде сонячним, мирним та благополучним, а життя – сприятливим для високих професійних злетів та сімейних гараздів.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*