Любомль: на хабарі спіймали суддю

22.04.2018 / Новини

На хабарі спіймали одного із керівників Любомльського районного суду.

Про це повідомляє Під прицілом з посиланням на власні джерела.

Станом на 23:00 суботи, у Любомльському районному суді відбуваються обшуки.

За інформацією, один із керівників цього суду разом зі спільниками налагодили злочинну схему, яка полягала у прийнятті потрібних рішень відносно транспортних засобів осіб, яких місцеві митники ловили на контрабанді сигарет до Польщі.

Судді неодноразово через третіх осіб відмовляли у конфіскації транспортних засобів і повертали їх власникам в обмін на чималу винагороду в іноземній валюті, якою ділились ще й з митниками. Операцію проводять співробітники одного зі спеціалізованих підрозділів Нацполіції.

З власних джерел виданню стало відомо, що йдеться, швидше за все, про голову Любомльського районного суду Степана Чишія.

Читайте також:

10 Коментарів Любомль: на хабарі спіймали суддю

  1. Шановні журналісти та коментатори. Запам”ятайте просте прислів”я “Нє верь развєдчикам и газетчикам”. Ця стаття повний брєд… Ніякого суддю на хабарі не взяли, а якогось рішалу… Невдовзі побачите скільки буде вибачень зі сторони того, хто опублікував цю статтю… Інформацію повинні перевіряти, а потім писати в пресі і інтернеті… Чишій дуже розумний, грамотний суддя… На хабар ніколи не погодиться і ніяких схем не придумує… Завжди приймає виважені та законні рішення…

  2. Якби всі були такими, як суддя С.С.Чишій! Фахівець своєї справи, вмілий керівник, чесна, порядна людина! За такий наклеп варто притягнути до відповідальності горе -” журналістів” через той же, Любомльський районний суд, у виді стягнення моральної шкоди в такому розмірі, аби вистачило на будівництво нового суду. Тоді думали би, що писати і на кого!

  3. Про чесність і порядність держслужбовців (митник, прокурор, суддя, і т д): можна визначити по будинку в якому жива і авто на якому їздить.

    • Господар – він у всьому і скрізь господар. А той, хто замість, аби домогтися в житті чогось і собі мати, сидить в соц. мережі, плете плітки та заздрить.

      • Справа не в заздрощах, а в чесності і справедливості.
        У Волинській області співробітників Любомльського районного суду викрили в отриманні неправомірної вигоди.

        “Посадові особи вимагали від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 1500 доларів за ухвалення рішення про повернення вилученого майна”, – повідомляє в Facebook речник Генпрокуратури Андрій Лисенко

        • Чесності та справедливості кого? Тих, хто опублікував матеріал, не перевіривши його достовірності? Згідна. Варто би їм поритись у своїй совісті, навіть задля, аби попросити публічне вибачення у того, проти кого склали наклеп. А Вам – помізкувати власною головою, а не керуватись чужими дописами!

          • Добрий господар знає, що в його стайні робиться, а де гроші говорять, там правда мовчить. Приємно було подискутувати!

  4. Голову суду Чишія С.С. – взяли на хабарі :):):):) – оце розсмішили:) На сьоднішній день йому й зарплатні вистачить… Не побоюсь цього слова, але це “Взірець” феміди, такого порядного і компетентного суддю ще треба пошукати.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*