Львівські гірники разом із сім’ями відпочивали на Світязі

09.07.2016 / Новини

Шахтна база відпочинку на Гряді – найкраща.. Це визначили під час перевірки готовності до літньо-оздоровчого сезону.

У цьому переконались відпочиваючі перших заїздів. Вони “стартують” щопонеділка і тривають тиждень.

Про це пише Шахтар Галичини.

Працівники шахти “Відродження” залюбки надають перевагу відпочинку й оздоровленню на озері Світязь, де на мальовничій місцині Гряда розташована шахтна база відпочинку.

“Із погодою пощастило, відпочили чудово! І наплавались, і сил набрались, діти загоріли” – поділився враженнями підземний електрослюсар дільниці автоматики Володимир Меринюк.

Здебільшого їдуть на відпочинок сім`ями. У зручних будиночках створені добрі умови. Харчування налагоджують на свій смак і потреби як для дорослих, так і для найменших дітей. Продуктові запаси хто із собою везе, хто на місці докуповує.

Голова профкому шахти Володимир Пащук деталізував: запровадили навіть квитки із зазначеними місцями. Немає штовханини і непорозумінь.

Зауважили відпочивальники першого заїзду чудовий бистрохідний катамаран і човен. На базі відпочинку шахти “Відродження” – до послуг м`ячі футбольні, волейбольні, ракетки, тенісні столи. А вподобання із найбільш затребуваних – прогулянка тихим берегом Світязя: хто помилуватись краєвидами, а хто – ще й порибалити.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*