Луцький фотограф просить допомогти врятувати його дівчину від раку

17.10.2018 / Новини

Луцький фотограф Володимир Хомич просить небайдужих допомогти у зборі коштів для лікування своєї дівчини, у якої діагностували рак крові.

Цю болісну звістку він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Це не якийсь дібільний флеш-моб про те, чи дочитали ви до кінця! Але так вже сталось!У моєї дівчини Мар’яни Пархом’юк виявили рак крові. Зараз я з нею на лікуванні в Мінську.Не хочу бути попрошайкою і не хочу писати сопливі тексти, яка вона класна і як багато бабла треба. Просто хочу нагадати, що я займаюсь комерційною зйомкою. Буду радий вашим будь-яким замовленням на 2019 рік!А також нагадую, що я продаю свій iMac 27” та два мотоцикли Suzuki Burgman 650 (Сьюзі) та Honda Deauville 650 (Анжелка)! Один бездок, інший з величезною історією про #zalizni_dupy. Якшо ше шось треба, можу продати”, – написав він.

Усім, хто може допомогти фінансово, прохання переказувати гроші на рахунок ‭4149 4978 6222 9442 Пархом’юк Мар’яна Анатоліївна.

До слова, дівчина налаштована на боротьбу рішуче. Відповідне відео Мар’яна Пархом’юк опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

“Щоб багато не писати і не лити соплів, ловіть відос! Такого бойового настрою у мене ще ніколи не було, а це все завдяки Вам!І я за день стільки посміхалась, що #ракхуяк піде з моєі туси перший!”, – розповідає Мар’яна.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*