Луцький терорист Кривош вибачився й «заплатив» заручникам в автобусі

28.07.2020 / Відео, Новини

У сумках Максима Кривоша, який захопив у Луцьку автобус з закручниками, були не лише вибухівка та петарди, але й повні запаковані пачки іноземної валюти.

Про це стало відомо з власних джерел журналістам ТРК “Аверс”.

Проте про гроші усі мовчать, а бранці автобуса мало не хвалять свого терориста.

Вибухи, стрілянина, заручники. Усе в кращих традиціях американських триллерів. Луцький терорист Максим Кривош поставив на вуха не лише Україну, але й Європу. Про нього висловився Ілон Маск, а на сторінці Вікіпедії, де розповідається про фільм “Земляне”, який на вимогу терориста проанонсував особисто Президент України з’явилася графа про захоплення автобуса у Луцьку.

В кінці, як ми вже знаємо, Максим Кривош вийшов з транспорту, і немов поклонився. А вже у суді для терориста влаштували цілу прес-конференцію, на якій чоловік своїми тезами про систему завоював загальну симпатію.

Мало не хвалять Максима Кривоша і його заручники. Кажуть, людей, яких тримав на мушці не ображав, і навіть давав бабусі заспокійливі. Схоже така симпатія до терориста не спроста. Як стало відомо журналістам, перед тим як здатися Максим Криворш попросив у людей вибачення і роздав заручникам гроші.

Про те, що терорист роздавав валюту, знають усі, але поки про це не довідалися журналісти, заручники тримали рот під замком. На пряме запитання, чи роздавав долари кажуть – “так”, але всі відмовилися брати. Люди кажуть не взяли до рук жодної купюри, але гроші, за їхніми словами, були фальшиві.

“Це були сувенірні гроші, він пропонував взяти на пам’ять. Це були не справжні гроші, він сам так і сказав, що це сувеніри, я вас підставляти не хочу. Я вам зразу скажу – це сувенірні гроші, – сказала заручниця Оксана.

“Лічно я не бачила. Я не бачила, чи були в нього, чи не були. Просто потім в кінці він вже вийняв якісь бумажки, похожі на гроші, на долари чи що. Він каже, що дайте шоферу – це якби несправжні гроші, але шофер не захтів брати. Це не справжні були, він так і сам сказав”, – додала заручниця Руслана.

Зрештою, якщо повірити, що ніхто не взяв у терориста грошей, то по всьому автобусу мали б валятися долари. Чи справжні. чи ні. І власне усе це повинно відображатися у протоколах огляду місця події. Між тим з джерел стало відомо, гроші люди таки брали і вони були справжні. Проте не всі кошти встигли позбирати по автобусу і на момент прибуття поліції у транспортному засобі лишалися іноземні купюри. Але у справі це ніде не відображено.

Зрештою навіщо було ламати і шкодити майно в рамках спецоперації, раз усі знали, що в автобусі сидить такий чемний терорист.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*