Любомльський та Шацький райони отримають по понад півмільйона гривень дотацій

05.01.2020 / Новини

На Волині розподілять стабілізаційну дотацію з державного бюджету між місцевими бюджетами на 2019 рік.

Про це йдеться в розпорядженні голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, передає Район.in.ua.

Зокрема збільшать доходи загального фонду обласного бюджету на 2019 рік за рахунок стабілізаційної дотації на суму 9,8 мільйона гривень.

Бюджету Любомльського району перепаде 591,3 тисяч гривень.

Бюджету Шацького району перепаде 566,2 тисяч гривень.

Кошти стабілізаційної дотації розподілять першочергово на недопущення виникнення простроченої кредиторської заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, які утримуються за рахунок коштів районних бюджетів і надають послуги жителям об’єднаних територіальних громад, комунальних установ системи охорони здоров’я та на вирішення інших першочергових питань розвитку територій, що пов’язані з диспропорціями у місцевих бюджетах, які виникли у зв’язку із запровадженням нової моделі територіальної організації влади.

Голови районних державних адміністрацій повинні забезпечити спрямування коштів стабілізаційної дотації на видатки місцевих бюджетів відповідно до вимог розпорядження, в тому числі, за необхідності, шляхом передачі міжбюджетного трансферту з районного бюджету бюджетам об’єднаних територіальних громад району.

1 Коментар Любомльський та Шацький райони отримають по понад півмільйона гривень дотацій

  1. І ці дотаціїї підуть місцевій вліді в карман, ви заїдьте і подивіцься яка у Гириковича хата будинок, можна подумати, що це готель з рестораном!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*