Любомльський ОРВК повідомляє: незабаром розпочнеться осінній призов

16.09.2019 / Новини

З 1-го жовтня розпочнеться осінній призов, який триватиме протягом жовтня-грудня цього року.

Про це йдеться у відповідному наказі Любомльського ОРВК.

«Явці на призовну дільницю Любомльського району для призову на строкову вiйськову службу пiдлягають усi громадяни 2001 року народження,   яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни,    якi народились у 1992-2000 роках, у яких закінчилось право на відстрочку   від призову, або не призвані раніше на строкову вiйськову службу за різних  обставин», — йдеться у документі.

Усі, хто підлягає осінньому призову, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, 45 у встановлений час з доку­­ментами, що зазначені в повістках. Хто їх не отримував, повинен прибути у військкомат (години роботи — 9.00-18.00) до 30 вересня та мати при собi документи, якi засвiдчують особу (паспорт, посвідчення про приписку до призовної дільниці).

Оповіщення та прибуття призовників — цю частину роботи доручено органам місцевого самоврядування. Разом з тим у військкоматі наголошують: громадяни, якi ухиляються вiд призову i не з’являються за повісткою, несуть вiдповiдальнiсть згідно з законодавством.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*