Любомльчани стали другими на обласному спортивному фестивалі (ФОТО)

27.03.2019 / Новини, Спорт

Приємні вісті надійшли з Володимира-Волинського, де у суботу, 23 березня на базі спортивно-оздоровчого комплексу “Олімп” відбувся ХV обласний фестиваль “Спортивне довголіття — “Спорт для всіх — радість життя”, в якому взяла  участь і спортивна делегація Любомльщини.

Учасникам належало позмагатися у кількох видах спорту: плаванні, тенісі настільному, шашках, шахах, і за вибором — у волейболі або міні-футболі. Друге місце у волейболі, третє у шашках, четверте у плаванні, п’яте у настільному тенісі і восьме у шахах — таким є здобуток наших спортсменів.

У підсумку це дозволило посісти друге загальнокомандне місце серед районів області. Певно, варто згадати тих, усіх, хто робив внесок у цей результат. Це волейболісти Валерій Шум, Юрій Філімонюк, Борис Оксентюк, Віталій Широчук, Ігор Сущик, Юрій Мосієвич, Вілатій Слєсар і Володимир Євтухов, шашкісти Іван Очереднюк і Людмила Сандрика, плавці Іван Чоботан, Ірина Мартинець, Петро Ягодинець, Лариса Сидорук, Анатолій Трофімук та Вікторія Дорошук, тенісисти Віталій Балабаш і Лариса Лаврик та шахісти Василь Самолюк і Марія Хоменчук.

Команди-переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами та дипломами від Волинського обласного центру фізичного здоров‘я населення “Спорт для всіх” та Волинської обласної організації ФСТ “Спартак”.

Фото з Facebook-сторінки Волинського обласного центру фізичного здоров‘я населення “Спорт для всіх”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*