Лазня у Любомлі працюватиме щонайменше до кінця сезону

14.12.2018 / Новини

Оскільки містом стали ширитися чутки, нібито заклад знову під загрозою закриття, на засідання завітала численна група любомльчан, які є постійними відвідувачами лазні.

Про це йшлося на черговій сесії Любомльської ОТГ у п’ятницю, 14 грудня.

Читайте також: Лазня у Любомлі зачиняє двері

У своєму виступі депутат міськради і водночас очільник Любомльського ЖКГ Володимир Зламанюк нагадав, що нещодавно міські обранці прийняли рішення все ж розпочати роботу лазні у цьому сезоні. При цьому було збільшено й тарифи на послуги.

“Моніторинг ситуації за листопад показав, що протягом цього місяця відвідувачі лазні заплатили 14 тисяч гривень, — зазначив Володимир Зламанюк. — З цієї суми ми заплатили 2,5 тис. грн. ПДВ, заробітну плату персоналу, придбали необхідні витратні матеріали тощо і в підсумку виявилося, що за цей же період витрати склали 20 тисяч гривень. Тобто, лише за один місяць вийшло 6 тис. грн. збитків. Враховуючи, що з нового року зросте заробітна плата, збитки будуть ще більшими”.

Також виступаючий зазначив, що для того, аби заклад був прибутковим, можна було б здати його в оренду або ж працювати над збільшенням кількості відвідувачів.

Після нетривалих дебатів депутати вирішили продовжити роботу лазні до 9 травня наступного року. Як буде далі, залежатиме від того, наскільки активною буде відвідуваність, а відтак — і прибутковість, та фінансові можливості міськради дотувати заклад у подальшому.

Наразі ж любителі жару і пари можуть бути спокійними — любомльська лазня точно допрацює цей сезон.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*