Куснищанська школа отримала у подарунок набір робототехніки (ФОТО)

25.05.2018 / Новини

Розмаїттям квітів, дитячих усмішок, гарного настрою завітало Свято останнього дзвоника у Куснищанську школу.

На урочистій лінійці підсумки навчального року підбила заступник директора з навчально-виховної роботи Лариса Зінчук.

З напутніми словами до випускників звернулася їхній класний керівник Антоніна Оксентюк. Учнів, батьків і вчителів також вітали й гості: настоятель місцевого Свято-Преображенського храму отець Миколай, начальник відділу освіти Любомльської ОТГ Дмитро Загура.

Учасники урочистої лінійки вшанували хвилиною мовчання полеглих за мир на українській землі, а школярі поклали квіти до меморіальної дошки загиблому учаснику АТО Олександру Сацюку, який свого часу навчався у Куснищанській школі.

Не з пустими руками до навчального закладу прибули Ігор Торба —помічник народного депутата Ігоря Гузя та Микола Оніщук — заступник міського голови, керівник районної партійної організації “УКРОП”. За ініціативи Гузя та при підтримці фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” вони передали школі набір робототехніки, який використовуватимуть під час занять однойменного гуртка.

Ігор Торба

“До речі, Куснищанська школа — єдина в районі, де діє такий гурток, отож, такий подарунок став серйозним підсиленням його матеріально-технічної бази”, — зауважив Ігор Торба.

“Ми й надалі робитимемо все, аби наші діти мали умови для всебічного розвитку”, — додав Микола Оніщук.

Микола Оніщук

Нинішній навчальний рік у Куснищанській школі завершили 268 учнів, серед них три десятки — з похвальними листами. Стіни закладу залишають 10 випускників 11 класу, з яких троє претендують на медалі.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*